Onderhoud

Onderhoud

Onze service afdeling bestaat uit een VCA en F-gassen (voorheen STEK) gecertificeerd team. Zij verzorgen voor u het hele proces, van advies en installatie tot onderhoud en nazorg.
Daarnaast staat ons team van deskundige monteurs 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar om alle voorkomende storingen aan uw systeem nauwkeurig en snel op te lossen.

Het is belangrijk dat uw installaties jaarlijks worden onderhouden en gecontroleerd op eventuele problemen.

Op deze manier voorkomt u storingen en het onnodig oplopen van het energieverbruik van de apparatuur. Daarnaast zal bij jaarlijks onderhoud de installatie langer meegaan en worden de kwaliteit en optimale werking behouden.

Het jaarlijks onderhoud aan uw airconditioner(s) voeren wij uit in de maanden januari t/m april en oktober t/m december. In het hoogseizoen worden geen onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Uiteraard kunt u in het hoogseizoen wel bij ons terecht voor storingen aan uw installatie(s).

Op deze manier voorkomt u storingen en het onnodig oplopen van het energieverbruik van de apparatuur. Daarnaast zal bij jaarlijks onderhoud de installatie langer meegaan en worden de kwaliteit en optimale werking behouden.

Een onderhoudsbeurt bestaat o.a. uit het uitvoeren van een lekkage test, het nakijken en eventueel reinigen van de condens afvoer en het reinigen van de filters. Om de werking van uw airconditioner optimaal te kunnen controleren, wordt de druk in het systeem gemeten.
Ook worden de condensor, ventilator en isolatie onderzocht en worden de omkasting, bevestiging en bekabeling nagelopen. Alle constateringen worden genoteerd op een service bon die u bij de onderhoudsgeschiedenis van uw installatie kunt voegen.

Bij ASF Installatiebedrijf kunt u voor al uw koeltechnische apparatuur een onderhoudscontract afsluiten dat wordt samengesteld aan de hand van uw wensen en situatie. Op deze manier bent u verzekerd van apparatuur die in topconditie verkeert.

Bent u geïnteresseerd in een onderhoudscontract of heeft u een vraag voor ons? U bent te allen tijde welkom onze klantenservice te benaderen. Een vrijblijvende offerte kan voor zowel reeds geïnstalleerde als nieuwe apparatuur worden aangevraagd.

Heeft u een storing?

0168-465280

Contact
ASF Installatiebedrijf
Emmerblok 29
4751 XE Oud Gastel
Telefoon:0168-465280
Fax: 0168-462532
Openingstijden
Ma 08:00 - 17:30 uur
Di 08:00 - 17:30 uur
Wo 08:00 - 17:30 uur
Do 08:00 - 17:30 uur
Vr 08:00 - 17:30 uur
Mitsubishi logo
0,077 sec